دوستان ب بچه چی بدیم زردیش بیاد پایین

۷ پاسخ

سلام اول ببر دکتر. باید زیر مهتابی بخوابونی . بعد من عتاب،گل ختمی،و دراخر ی کم ترنجیمشک رو اب ریختم صاف کردم دوسه تا قطره چکون دادم. شیرخشتم دادم . روزی سه بار شیرخشت اندازه یه قطره چکون یا دوتا
روزی یه بارم اونارو دادم باضافه ی اشعه یو وی

سلام عزیزم بعد چهار روز ببرش دکتر بهت قطره میده اگه یکم پاشت.یکسره شیر بهش بده تا مدفوع کنه از بدنش بره بیرون

تن تن بهش شیر بدین تا با ادرارش دفع بشه

سلام من مامانم به هردوخواهرزادم روزی دوقطره آب گوجه میدادبدون تخمش خوب خوب شدن عمم وخالمم دادن به نوه هاشون

خودت مایعات زیاد بخور
میتونی شیرخشت ودمکردع عنابم درحد چن قطره بدع

عزیزم دستگاه لیزر مخصوص زردی هست اجاره کن یکساعت بزار داخلش نیم ساعت استراحت کنه حتما پوشک وجشم بند داشته باشه
یا با عرق بید یا کاسنی و پنبه کل بدنشو بزن
یاشیرخشت و ترنجبین بهش بده

هیچی ببر دکتر دارو بده
تند تند هم باید شیر بخوره