۵ پاسخ

سلام عزیزم منم نینیم ۴ روز بود خیلی زیاد میخوابید و نگرانش بودم ولی چند تا مقاله خوندم ک گفته بود نینی ها تو این ماها چون باید چیزای زیادی رو یاد بگیرن احتیاج دارن که زیاد بخوابن تا مغزشون وسیع بشه و اطلاعات رو پردازش کنه و آماده بشه برای انجام بقیه مهارت هاش،نگران نباش ب مرور همه چیز رو یاد میگیره و بزرگ میشه

نه نوزادا خواب یه بخش مهمی از رشدشونه

ن بخداااا خدا بهت رووو کرده برو خدا تو هزار مرتبه شکر کن .مث من باشی برا نیم ساعت هلاااااکم هلاااک😭

خواب که خوبه فقط بهش شیر بده قندش نیوفته بچه تو خواب رشد می کنه

نه عزیزم بزار بخوابه برو کارات رو انجام بده فقط برو بزور بهش شیر بده ضعف نکنه