۱۰ پاسخ

اولش زردی بعد دلدرد و یه وقت دستشویی نره شکمش سخت کارکنه ولی مصرف زیادشم خوب نیس

پاک شدن رودهاش و رفع زردی

اصلا ندین به بچه زیر ۶ ماه اصلا این چیزا نبات و ترنجبین خوب نیس
الان ارومش میکنا
در اینده عوارضش و میبینید
بجاش خودتون بخورین

برا زردی خوبه
ارام بخشه بچه رو اروم میکنه
پاک کنده روده هم هست درکل من ک خیلی راضی ام

سلام برای دلدرد و نفخ و زردی خوبه البته به پسر من تاثیری نداشت

زردی بچه رو از بین میبره و شیرتو صاف میکنه خودتم بخوری

برای نوزادی که گرمی داره میدن خنک بشه بدنش

سلام دختر من تا چند روز پیش زردیش هنوز نرفته بود بهم گفتن ترنجبین بده خوب میشه دادم خورد هم زردیش برطرف شد رنگ صورتش بازتر شد هم شکمش خوب کار کرد.

ترنجبین رو خودتون بخورید به بچه اصلا ندید اگر برای زردی هم بخواید بدید قطره بیلی ناستر دکتر تجویز میکنه که قطره ترنجبین هست با دوز مشخص نوزادان

برا دختر من ک اوایل خوب بود هم برا زردیش هم یبوستش هم خواب اور ولی نمیدونم چرا دیگه کارساز نیست روش