۵ پاسخ

فرقی نداره یه پیاله چینی بهش بده، زمان آب دادن ب بچه ها من اصولا خودمو میزارم جاش بعد حموم بهش میدم ،از بیرون میایم ، سرفه کرد ،۱۵ دقیقه بعد غذا بهش میدم

من تو پیرکس درست می کنم، شما کلا زود شروع مردی غذا رو پایان شش ماخگی زمان مناسبش هست حالا که شروع کردی بچه تشنشم میشه اب جوشیده سرد شده ده دقیقه تا یکربع بعد غذا بهش بده

من از ماه اول اب دادم دکتر هم گفت بهش بده البته دکتر ماه دوم بود که گفت بهش اب بدم

بهترین ظرف مسی وروحی برای غذا درست کردنه

عزيزم من ظرف لعابى استفاده ميكنم