۴ پاسخ

عزیزم اصلا نگران نباش وقتی غربالگری خوب بوده پس خداردشکر نی نیت سالمه . اصلا به خودت استرس وارد نکن. استرس برا جنین سمه. قرار نیست که اتفاقی که برای یکی دیگه افتاده حتما برا شما هم بیوفته. ان شاالله که به سلامتی بارداری رو طی می کنید و کوچولوی نازتون صحیح و سالم میاد تو بغلتون

نگران نباش آنومالی دقیقه
خبرای بد توی بارداری خیلی روی آدم اثر میذاره
ولی مطمئن باش همه چی خوبه و یه نی نی سالم و خوشگل میاد بغلت

نترس دختر به این چیزا فکر نکن
موج مثبت بده به بچت بزا حسابی رشد کنه اروم باشه فکر های الکی هم نکن مگه بچه یکی مرده بچه توهم میمیره هرکسی یه قسمتی داره
مواظب خودت باش استراحت کن چیزی نمیشه نترس

اصلا نترس عزیزم هرچی بترسی بدتره سونو ۳بعدی بده دقیق تره