۴ پاسخ

من بیلی ناستر رو تا وقتی ک حتی دکتر گفت زردیش خوب شده تا 5 6 روز ادامه دادم. شما چرا قطعش کردی. ملین هم هست. اذامه بده تا دکتر بت بگه زردی کامل برطرف شده

بيلي ناستر خودش باعث كار كردن شكم ميشه نذار زردي بمونه ايرادي نداره ادامه بده تا زردي بره

نذار زردیش بمونه خدای نکرده خطرناکه الان زردیش رو چنده؟زیر مهتابی نمیذارین؟

سلام من نمیدونم اینی ک شما میگی چیه اماتجربه ی خودم واسه دخترم ترنجببن بود خیلی شکمو کار میندازه روزی دوسه تا دونه ی انار بچکون داخل دهنش واب لیموشیرین خیلی عالیه من ب دخترم دادم تازه تابستون بود گیر نمیومد خیلی گشتیم