۱۰ پاسخ

من حالتوخووب درک میکنم
خیلی محترمانه بگو بچه اوردم
عروسک بازی که نیس
یاخیلی کودورت پیش میاد
الکی بزن به دکتر بگوبگو رفلاکس داره
دکترگفته فلان دکترگفته بیسار
خلاصه ازدهن دکتری که وجودنداره
ونمیتونن بهش حرفی بزنن حرف خودتوبزن
هم حرفتوزدی هم مستقیم نگفتی که ازت کینه به دل بگیرند.

عزیزم بعد از این مواظب باش کسی با بچت بد رفتاری نکنه دیدی بچتو دارن اذیت میکنن بچه رو ازشون بگیر😊😊😊😊

عزیزم الان بهونه داری دیدی داره خیل ماچ و بوسش میکنه برو بگو شیر خورده میترسم بالا بیاره و ازشون بگیرش
به شوهرتم بگو یجوری بهشون بفهمونه انقد بوسش نکنن

جنگ هرروز شوهرمن بامادرش سربچه پنج دقیقه نمیتونه بچه رونگه داره که دادش میره به آسمون اینقدرتکونش میده تاهرچی خورده میریزه بیرون بعدمیگه توبچه رو بد شیرمیدی منم فقط سکوت میکنم اهمیت نمیدم.خودم بعضی مواقع میدم بهش نگهش دارم میگم نوشه نمیشه بگم نه ولی هروقت میدم پردستای بچم موهای سرش بچم هم دستشومیکنه دهنش حالم بهم میخوره 🤢🤮نمیدونم چجوری بچه بزرگ کردن اینا.پس کاملا درکت میکنم☹

چ بی شخصیت اینقدر بچه رو چلونده بالا آورده...قربونش برم خوب کرده بهش گند زده....مگه نوزاد حالیشه ک فحشش میده
من بچم ب مادرشوهرم جیش کرده انقدر خندید نازش میکرد بالا آوردن چی بودمگه حالا

من اوایل پسرم روخاله شوهرم جیش کرد کلی ذوق کرد و قربون صدقش رفت.ب شوخیم میگن کثافت بیشور ولی ازرودوست داشتنه مطمعنم براهمین ناراحت نمیشم

عزیزم میخاستی بگی اون بچس سه ماهشه نمیفهمه تو شعور داری که با بچه سه ماهه اینجوری میکنی؟؟؟

به درک کدورت بشه ، من اگه کسی اینجوری رفتار کنه دیگه پامو خونش نمیزارم ، دهن بچه ات برفک میزنه ، یه عالمه میکروب وارد بدن بچه ات میشه ممکنه کرونا بگیره ، بعد جون بچه تو دست مایه این کردی که می خواد کدورت بشه یا نشه ؟!
من مادرشوهرم دستاشو نمی شست از بیرون میومد دیگه خونه شون نرفتم، خیلی دل گنده ای داری والا با جون بچه ات بازی میکنن فقط نگاه میکنی

عزیزم نباید اجازه بدید با بچه تون اینجوری رفتار بشه وقتی بزرگ‌تر بشه رفتار بدتری در انتظارشه
شما به عنوان والدین باید از بچتون محافظت کنید،خیلی محترمانه بچه رو بغل می کردید و کنار خودتون نگه میداشتید
این ارتباط چه ارزشی داره وقتی عملا جلوی روتون بهتون توهین میشه!!!!!

وای عزیزم بیخیال اخلاق همه مثل هم نیستش