۸ پاسخ

نه عزیزم باید مخصوص بدی

عزیزم دختر منم به پروتئین گاوی آلرژی داره که هم از شیر من می خوره (که رژیم مخصوص دارم پروتئین گاوی و لبنیات حتی گوسفندی و بز را نباید استفاده کنم ) و هم شیر خشک مخصوص آلرژی (آپتامیل پپتی جونیور) کمکی بهش میدم .

پسر منم داره این حساسیتو نان اچ آ میدم دکتر گف

بله نباید نان معمولی بدین حساسیت میده . اگه نان شیر خشک مخصوص برای حساسیت به پروتئین گاوی داره اونو میتونین بدین. بازم باید با دکترش مشورت کنین

شیرخشکهای مخصوص آلرژی پزوتئنی گاوی شنیدم چندتاست. با دکترش مشورت کنین، بقیه رو امتحان کنین.
دوستم دخترش همینجوری بود، دکتر بهش گفته بود روزای اول یه کوچولو توی شیرخشکش نبات حل کن، یه ذره شیرین بشه.

سلام. من شیر خشک نان میدم از 20روزگی داره میخوره مشکلی هم نداره. البته بچه هایی که یبوست دارند خوب نیست.

سلام نه ندیا نان پر پروتیینه

دختر منم حساسیت داره منم پپتی میدم یک هفته خیلی اذیت شد درست شیر نمی خورد ولی بعد از یک هفته عادت کرد الان خیلی راحت میخوره اصلا شیرخشک معمولی نده