۵ پاسخ

وااااای تروخدا به حرف اینایی که میگن نبات بده و چی بده گوش نکن به بچه زیر یکماه حتی همون قطره ها رو هم نباید بدی خودتون عرق نعنا بخورید و یه لیست تهیه کنید از خوراکی هایی که باعث بوجود اومدن کولیک در نوزادان میشه و اونا رو از برنامه غذایییتون حذف کنید بادگلو بچه رو بعد از شیر خوردن حتما بگیرید و اگر دلش خیلی درد میکرد سعی کنید پاهاشو تو دلش جمع کنید و آهسته دوچرخه بزنین این کار باعث دفع گاز معدش میشه و دلش آروم میگیره و اینکه با قنداق چسبی ببندینش هم خیلی بهتر میشه گاهی اوقات صدای سشوار هم آرومش میکنه

من بچه اولم کولیک داشت پیش یه متخصص خوب تو شهر مادرم بردم اب پاکی ریخت رو دستم گفت بین۴تا۶ ماهه همینجوره .و واقعا هم همینجور شود بالغ بر۱۰تا دکتر بردم سونو گرفتن ازش که نکنه رودش پیچیده باشه وهزار جور برنامه دارویی و سنتی بعد۴ماه خوب شد انگار نه انگار .هیچ شبی تو اون چهارماه تاصب نمیخوابید از گریه و داد کبود میشد.خودم از بس گفتن اینو نخور اون بخوراز همه غذاها بیزار شدم ونخوابیدم باعث شد از وزن واقعی خودمم۸کیلو کم کردم

حتما زیر نظر پزشک باشه عزیزم.. بگو براش تاثیری نداشته عوض میکنه دکتر.. 🌹

یه کم عرق نعنا بریز باشیرت قاطی کن خوابیدنی بده بخوره سریع خوب میشه منم همینکارو میکنم

خودت عرق رازیانه بخور
یه کم هم آب نبات بده بچه تا دلش آروم بگیره