۱۸ پاسخ

ماهی خیلی خاصیت داره که چرا نخوردی غزل الا جیوه نداره من هفته ای دوبار خوردم

من هفته ای یه بار قزل الا میخورم خیلی هم مفیده سعی کنین حتما بخورین

منم شوریده هفته ای دوبار میخورم هر ماهی بگیرم میخورم

ماهی قزل الا مصرف کن ک پرورشی باشه و سالمون عزیزم خیلی هم تو بارداری مفیده

ماهی قزال آلا و سالمون رو میتونی بخوری بزن گوگل برات میاره لیست رو یکم بخوری هیچی نمیشه در حد رفع هوس

ماهی خوبه هفته ای یکبار اندازه کف دست فکر نمیکنم ضرر داشته باشه من از اول بارداریم هفته ای یک بار خوردم توکل به خدا

فقط سالمون قزل الا میشه خورد گلم

عزیزم جیوه فقط ماهی های بزرگ دریایی دارن اتفاقا ماهی بیشتر بخور خیلی مقویه
شما ک احتمالا جنوبی نیسی میخوای ماهی پرورشی بخوری ک اصن دیگه نکرانی نداره
قزل بخور ک خیالتم راحت باشه

ماهی قزل و سالمون فقط بخور . ماهی های دریای جنوب جیوه ش زیاده

غزل آلا بخور اونم کوچیک باشه

فک نکنم ضرر داشته باشه میگن برا بارداری ماهی و میگو خوبه

من جنوبیم فکن ماهی دوبار ماهی و ماهی یبار میگو میخورم اخه چ‌اشکال داره خداروشکر تا الانم طوری نشده

میتونی ماهی بخوری ولی فقط پرورشی که شوریده هم فکر نمیکنم پرورش بدن

عزیزم دکتر من گفته هفته دوبار یا ی بار ماهی بخور
البته قزل آلا ماهی سالمیه و من میخورم

عزیزم انگاری ضرره چون جیوه داره میتونی به جالی ماهی شوریده از قزل الا یا ماهی های پرورشی استفاده کنی

بخور عزیزم بعدشم چایی نبات با خرما بخور، من هر هفته میخورم

از اول بارداري ميتونسي ماهي پرورشي قزل الا بخوري هيچ مشكلي هم نداره

همه ماهی ها مشکلی ندارن
من برعکس شما هفته ای یک بار ماهی و یک بار میگو خوردم
من ماهی قزل و شیر خوردم
ماهی های اقیانوسی جیوه دار هستند