۷ پاسخ

حتمن ببرین دکتر یا تماس بگیرین با دکترش اگه پاسخ تلفنی نداره از طرق سامانه رسا به متخصصین اطفال اونجا میتونین زنگ برنین بپرسین

روز اول هر۲ساعت۲۰تا۳۰ ثانیه کمپرس سرد بزار یکم بیشتر مثلا۶۰ثانیه ام بزاری اشکال نداره حواست باشه مستقیم رو جای واکسن نزاری مثلا از روی شلوارش
روز دومم کمپرس گرم بزار درست میشه

روز اول باید کمپرس سرد بزاری روز دوم کمپرس گرم

سلام روز اول یخ بزار تو مشبا فریزر بزار پاش فردا کیسه آب گرم بزارپاش

سلام در 24 ساعت اول باید کمپرس سرد روش بذارید. در روزبعد کمپرس گرم بگذاریددر هرساعت 5 دقیقه

سلام عزیزم نباید باد میکرد روز اولم معمولا کمپرس سرد میزارن برای درد روز دوم گرم تا سفت نشه جاش.حتما بهشون بگو چرا باد کرده

حوله گرم کن بزار روش