۱۰ پاسخ

به من هم داده بود برای خونریزیم و گفته بود مقعدی

فرق نمیکنه از کجااستفاده میکنیدازمقعدیاازواژن نه هیچ ضرری نداره برای جلوگیری ازسقط دکتر تجویز میکنه

سلام به نظرمن مقعدی استفاده کن اگرخونریزی یالکه بینی داری

عزیزم من دکترم گفت مقعدی استفاده کنم ضرر هم نداره واسه جنین

سلام عزیزم، شیاف پروژسترون هم مقعدی هم واژینال میشه، اگه نگفته مقعدی بذار، برای جنین نه تنها ضرر نداره که فایده هم داره، پروژسترون باعث سکون رحم میشه که بچه بتونه راحت تر داخلش رشد کنه

ضرر ک نداره منم از هفته 5تا حالا میزنم فقط میترسم قطع کنم خونریزی کنم

من مصرف کردم هفته های اول به من دکتر گفت واژینال استفاده کنم اما میگن مقعدی هم میشه از دکترت بپرس ببین کدومشو بهت پیشنهاد میده واینکه دکترمن گفت هیچ ضرری نداره جای بچه رو سفت میکنه واز سقط جلوگیری میکنه

نه گلم جاشو سفت میکنه ترشح هورمونتو بالا نگه میداره که متعادل باشه

اگه خونریزی داری ازواژن استفاده کنی بهتره واسه جنینم ضررنداره عزیزم واسه جلوگیری ازسقط

سلام عزیزم واژینال بهتره به شرطی که تحمل کنی صبر کنی که برنگرده و جذب بشه. مقعدی ولی راحتتره