۴ پاسخ

سلام بچتون چند وقتشه لطفا بگید من از فامیلامون بچشون مادر زادی انحراف داشت بعد سه بار عمل کردن الان شش سالشه دیگه خوب شده برید تهران چشم پزشکی نگاه دکتر امید صالح پور

الان 2 ماه تموم شده ولی تغییری ندیدم،،، میشه عکس نی نیتو ببینم

سلام عزیزم من بچه مو بردم فارابی براش پد دادن روزی 2 ساعت هر روز،، روزی ی چشمش ب مدت 4 ماه،

عزیزم فکر میکنم اگه تا موقع واکسن شش ماهگی برطرف نشه از طرف بهداشت می‌فرستن چشم پزشکی