۱۱ پاسخ

سونوی ۲۰ هفته و ۴ روز واسه چی رفتین؟

سلام بله من تو سنو انوملی گفتن دختر بعد تو۶ماه شد پسر

واقعا جای تعجب داره اونهمه میگن آنومالی دقیق هستش پس چراخطاداره براخیلیا

سلام توروخدا جواب منو بده حالم خیلی بده😔
من ازاول بارداریم
تست جوش شیرین زدم پسر بود
تست حلقه زدم پسر بود
تست سوزن و ادرار زدم پسر بود
جدول چینی پسر بود
تست انلاین گوگل پسر بود
تست نمک رو سرم نمیدونستم گفتن پسره سیبیلتو خاروندی
حس مادرانم میگفت پسره
خواب میدیدم پسره
تو رویاهام با پسر حرف میزدم
لباس پسرونه میخریدم
امروز رفتم سونو انومالی گفت زود اومدی ۱۶.۱۷هفتته خیلی ریزه ولی صددرصد دختره ثبتشم کرد
من حالم بده همش دارم گریه میکنم
شوهرم دلداریم میده ولی اونهمه رویام خرابشده نمیتونم قبول کنم
جفتمم خلفیه بچه همش سمت راستمه
یعنی همچی میگفت پسره
باز ۲۰هفته میرم سونو بنظرت احتمال داره منم مث شماشم؟؟
بهم میگی تو‌انومالیت جفتتو‌چی زده ضربان قلبشو چی زده خودت چی حس میکردی

تمام سونوگرافیاتونو توی یه مرکز سونو انجام دادین یا نه مراکزشو تغییر دادین

ای وای مگه میشه؟😑
عزیزم تو برگه ی سونو براتون نوشته بودن جنسیت رو؟اخه منم هفده هفته و پنج روزم بود رفتم الان شک افتاد به دلم 🤕

شما کدوم شهر هستین سونوگرافی که رفته بودین چطور سونو ای بود مجهز بود دکترش خوب بود یا نه؟
ممنون اگه جواب بدین

بله کاملا امکانش هست خیلی وقتا بچه ی پسر رو به اشتباه دختر میگن

توی ۱۷‌هفته بچت خوب تکون خورد؟

من هفته ی ۱۸ رفتم آنومالی گفت ۱۰۰ درصد پسره
سونوی ان تی احتمال خطا داره ولی آنومالی نمیدونم معمولا میگن آنومالی قطعیه

من ان تی شده ولی انومالی دیگ بعدش هنوز نرفتم سونو ب شما ان تی نگفتن چیع؟؟؟؟.احتمالا ۱۷ هفته جنین کوچیک تر بوده تشخیص سخت بوده ولی هفته ۲۰ واضح دیده میشع نگران نباش پسره نی نی چون قطعیه دیگ الان