۱۱ پاسخ

پوشک دائمی من خریدم خوبه فقط بدیش اینه خخخخییییلی دیر خشک میشه.اگه صبح استفاده کنی تا روز بعدش خشک نمیشه

من ک از اولی ک دخترم ب دنیا اومده مای بیبی گرفتم العانم میگیرم همه جا 135 هست من از عمده فروشی میگیرم 85.تا 2 سال مجبورم بخریم از لباس خودمون بزنیم برا راحتی بچمون ب نظر من 2 سال بیشتر نیست

منم همين بارلي رو ماه قبل به اندازه چند ماه ٧٩ تومني خريدم
يه جا هم فروش فوق العاده ماي بيبي شورتي ديدم بسته ٣٠ تايي سايز ٤ رو ٧٦ ميداد از اونم چند تا گرفتم فعلاً دارم
واقعاً روز به روز دارن گرون تر ميشن
يه بار هم همسرم بيبي كينگ خريد قيمتش ار بقيه ارزون تر بود ولي هم سايز ٤ از بقيه كوچيكتر بود و هم خيلي زود پس ميداد و الياف داخلش با حركت بچه پاره ميشد واقعاً پولمو دور ريختم با خريدنش!
ازين دائمي ها من استفاده نكردم ولي منم دوس دارم بدونم كسي راضي بوده؟

مارک او بیبی پکیج (جدیدش) هم قیمتش نسبت ب بقیه خ مناسب تره هم واقعا عالیه من خ ازش راضیم

یا حسییییییییین من همین چهار روز پیش سایز ۴ بارلی رو ۷۹ تومن گرفتم😯😯😑😑

من مولفیکس ۷۴‌دانه توشه.گرفتم ۱۵۷.حساب کنین ببین به صرفه س

پوشک دائمی خوبه مم قبلا کهنه گرفتم زود خراب شد ولی دائمی عمرش بیشتر ی بدی داره که دیر خشک میشه باید حتما داخل خشک بزاری ، هم پوشک شب داره هم روز من دو تا روز گرفتم ی دونه شب که جفتش خوبه

پوشک پارچه ای برای ماه های اول که فقط شیر میخورن بد نیست ولی وقتی غذاخور شدن وای شستنش خیلی سخته و چندشه، دیگه چاره نیست همه چی گرونه

من مای بی بی سایز4 ک34تایی هست خریدم119تومن

سلام من بم بم گرفتم ۳۰تای ۷۰تومان

من پوشک دائمی وپوشک بی بی کینگ استفاده میکنم