۵ پاسخ

بله دختر من بخاطر دندوناش خیلی تب میکرد دکتر دختر من گفته تنها چیزی که هیچ ربطی به دندون دراوردن نداره ابریزش بینی هس

آره عزیزم اگه از دندون باشه یهو تب میکنه باز سرد میشه .خیلی مواظب باش بالای ۳۸ نره

علایم در آوردن دندان آبریزش از دهان، گریه کردن، قرمز شدن گونه‌ها، قرمزی و تورم لثه در ناحیه خروج دندان و بی میلی به غذا می باشند.به یاد داشته باشید که تب، اسهال و استفراغ اگر چه ممکن است در هنگام در آوردن دندان در کودکان وجود داشته باشد، اما علامت آن محسوب نمی‌شود و باید در صورت بروز این علایم کودک به وسیله پزشک معاینه شود زیرا ممکن است عفونت گوارشی ایجاد شده باشد.

🍌🍉🥕🍌🍉🥕🍌

اره هم تب هم اسهال هم گریه الکی بد خلقی بستگی به بجه داره،اما تبش بگیر که بالا نباشه زیاد و مطمعن بشی که واقعا از دندونه

عزیزم دندون در آوردن ربطی به تب نداره