بیدارین خانما دلم گرفته نیاز ب حرف دارم

۹ پاسخ

چرا خودتونو سرزنش میکنید اینکه میگین حس میکنم مادرخوبی نیستم دارین کلی موج منفی روبه خودتون تحمیل میکنید به کارایی که انجام میدین فکرکنیدنه کارایی که ممکنه به هر دلیل نتونستین انجام بدین یادتون باشه ما مادرها هم آدمیم یروز شادیم یه روزناراحت،سرحال،افسرده وووو...پس به خودتون اعتمادکنیدچراکه خداشمارولایق دونسته که یه کوچولوبهتون داده....باید قایقی روبابچه بودو قایقی هم اونو با خودش و اطرافش تنها گذاشت تا بچه حتی تنها بازی کردن رویا دبگیره شمات فقط نظاره‌گر باشین...شما مطمعنن مادرخوبی هستین

عزیزم تا وقتی مدام به خودت بگی براش کم میذاری چیزی عوض نمیشه
منم قرار نیست ۲۴ساعته با دخترم بازی کنم حتی گاهی ازبس بی حوصله م انیمیشن میذارم و میخوابونمش جلو تی وی و خودم استراحت میکنم ولی ازم بپرسم چجور مادری هستی میگم تمام تلاشمو کردم که تمام نیازهاشو براورده کنم و مادرخوبی هستم

سلام خانما منم بیدارم

منم بیدار هستم هنوز خوابم نمیاد

چی شده عزیزم من بیدارم

چرا عزیزم مگه کسی میخوابه

بنده سراپا گوش

براچی دلتون گرفته؟

پس بیا باهم بحرفیم