۹ پاسخ

سلام عزیزم من بردم چند روز پیش سوراخ کرد گف بهتر سه تا شیش ماه سوراخ بشه خود دکتر گوشواره داشت

2ماهگی سوراخ کردم نه خود دکتری که گوشش سوراخ میکنه گوشواره میزاره براش

سلام من میخوام ۶ماهکی ببرمش
شنیدم‌ زیر ۶ماهگی خوب نیست نمیدونم چقدر درست باشه
ولی قطعا هرچقدر بزرگتر بشه دردو بیشتر احساس میکنه

سلام من گوش دخترمو بیمارستان سوراخ کردن...

نه هر مطبی بری خودشون دارن

سلام من چهل روزگیش میخوام سوراخ کنم

چهل‌ روزگی،خیر‌ همونجا‌ که‌ میبری سوراخ‌ کنم خودشون‌ میندازن

من از چندتا دکتر پرسیدم گفتن تا یکسال سوراخ نکنید چون احتمال عفونتش زیاده

واینکه کوچولو هنوز درک نداره امکان داره گوشواره بکشه و بخوره
از این مورد آخر زیاد دیدم

من ۲۰روزپیش سوراخ کردم،سه ماهونیمش بود،دکترخودش تومطب سوراخ کرد،فقط یه لحظه گریه کردزودآروم شد،گوشواره ام خودشون دارن.نه عفونت کرد،نه اذیت شد

من مادرشوهرم سوراخ کردن یک ماهگی الان گوشواره طلا انداختم عفونت نکنه که نکرد خداروشکر