مامانا شما هم با گریه بچتون گریه میکنید؟ من اصلا تحمل ندارم 😭😭😭

۱۱ پاسخ

نه برای چی گریه کنیم ،😶😶وقتی مادر گریه کنه رو بچه اثر می‌ذاره بدتر میشه

نه بابا....براچی؟
اعصابم بهم میریزه و هول میشم....کارامو ول میکنم میام بغلش میکنم...گریه نداره که.

منم دلم ریش میشه و میزنم زیر گریه
خصوصا اولاش

چرا گریه کنیم .؟؟؟پسرم دیروز صبح واکسن چهار ماهگی زده هنوز نا آروم هست خودم گریه کنم که دیگه توانی برام نمیمونه 🤔😔😊

من بعضی وقتها که دخترم گریه میکنه اره منم بهاش گریه میکنم دلم بهش میسوزه 😪

اگ خودمونم گریه کنیم بچه اروم نمیشه ک یکی رومیخایم اونوقت خودمونو اروم کنه نکن اینکارو زن😂😂😂😂

ن والا ولی شوهرم اره فقط یبارگریه کردم وقتی برا زردی بستری شدپیشش موندم دست تنهابلدنبودم بچداری خیلی سخت بود

من دیروز گوشش دادم مامانم سوراخ کنه گریه کرد منم گریه کردم اون اروم شد من اروم نمیشدم جلوی بابام کلی خجالت کشیدم😃😃😃

ختنه وایناروبردم اره ولی الان اونجوری گریه کنه نه مقاومم😜😜

نه عزیزم گریه نمیکنم بغلش میکنم باهاش حرف میزنم ارومش میکنم

دقیقا منم همینطورم