۹ پاسخ

من 2.5 اضافه شدم حرص نخور شیر بدی لاغر میشی

من سی و یک هفته سه کیلو چاق شدم البته چاق هستم

حرص نخور گلم همین که انشالله زایمان کنی 6، 7 کیلو کم میکنی بقیش هم به مرور که شیر میدی کم میشه

منم زیاد اضافی کردم دکترم گفت همینجوری ادامه بدی زود زایمان میکنی😕

هر بدنی یه جوره عزیزم حساس نشو
من تا هفته ۳۰ یعنی آخر ماه ۷، ۴ کیلو اضافه کردم
هرچی میخورم بالا نمیره دارم خل میشم
نون، برنج، ماکارونی، بستنی، هیچی بالا نمیبره
وزن بچه م نرمال بود
همین برام کافیه
مدل بدنمه

منم تو سی هفته هستم از اول بارداری تا الان ۷ کیلو اضافه کردم به نظرت خوبه یا کمه

من ۶ماه و دوهفته ۱۲کیلو اضافه کرده بودم دکترم گفت خیلیه ۵کیلوش فقط مال ماه آخر بود🤕 مولتیمو کم کرد گفت فشارت میره بالا خطرناکه
اگه مولتی ویتامین میخوری کمش کن اشتهات کمتر میشه

من کلا از اول بارداری تا الان هشت کسلو اضافه وزن داشتم.....الانم حدود یک ماهی هست وزنم ثابت مونده
تو یک ماه بیشتر از دو کیلو اضافه وزن خوب نیس

اشکال نداره ادم سیر نمیشه اخه😂