۵ پاسخ

منم خیلی وزن اضافه کردم ولی بخاطر مولتی ویتامین بود, کمش کردم بهتر شد, از الان فکر وزن بچه نباش اون خودش رشد میکنه سونو آخر رو که بدی معلوم میشه وزنش کمه یا نه, اگه کم بود دکتر میگه چیا بخوری که فقط بچه وزن بگیره, نگران نباش

حوشبحالتون من خیلی دوست دارم چاق بشم وزنمم کم نیستا الان ۸۱ کیلو هستم قدم ۱۷۲ ولی اصلا معلوم‌نیست چاق شدم باور نمیکنن که ۸۱ کیلو باشم تازه من شبا هم برنج میخورم

منم دارم میترکم 😜😂😂😂

فقط راهش کمتر کردن نون و برنج از وعده های غذاییتون و خوردن مغزها برای وزن گیری نی نی هستش

واااای منم 😭😭😭