۶ پاسخ

سلام همه چیز بخور روش عرق نعناع بخور . فقط خیار و هندوانه و ماهی اگه خوردی حتما تلخی یا اجقون بخور و بعد اینا و گوشت دستت رو کامل بشور که بو نگیره

سلام عزیزم بستگی به واکنش بچت داره... ممکنه اصلا دلدرد نشه یا مثل من حتی میوه و سبزیجات میخورم اذیت میشه

من از چهل روزگی کم کم همه چیز خوردم اما بعدش یکم عرق نعنا میخوردم که اذیت نشه الانم دیگه واسش عادی شده

من از ده روز گی همه چی میخورم. روشم عرق نعنا و زیره

منم همه چی میخورم اگه نخوری هروقت ک شروع کنی بچه دلدرد میشه بدتر

منکه الان همه چی میخورم