۶ پاسخ

جفت قدامی معمولا دیرتر متوجه میشن چون جفت قسمت جلوی بدن هست و حرکات بچه ارومه خیلی پیدا نمیشه
حرکات جنین تا هفته ۲۸ وقت داره ک نشون داده بشع
بعضیا زودتر میفهمن بعضیا دیرتر
اصلا نگران نباش
ب زودی متوجه میشی بعدش انقد تکون بخوره ک نذاره بخابی

دیر نشده جفتت اگه قدامیه برا همون یک مدیر تر حس میکنی

منم قدامیه ولی از هفته ۱۹ دیگ قشنگ حس کردم بدن ب بدن فرق میکنه جنین هم با جنین های دیگ فرق داره ب دکتر بگو استرسم نداشته باش

عزیزم تا هفته ۲۸‌ حرکت های بچه خیلی اهمیت نداره ازون به بعده که اهمیت پیدا میکنه،نگران نباش بزودی حسش میکنی ! ❤

سلام نگران نباشید دو سه هفته دیگه جا دارید من خودم سر دختر ۲۳ هفته متوجه شد

کم کم حس میکنی گلم نگران نباش