۴ پاسخ

عزیزم فقط گریه کردن نیست. به نسبت سن نوزادتون باید پوشکش روزی چند بار خیس بشه اگه نشه یعنی شیر کم میخوره.
مثلا نوزاد من ۳۴روزگی که هر دو ساعت ۶۰ میل شیر میخوره رو میگفت روزی ۵بار باید پوشکش خیس بشه

سلام اگه گریه نمیکنه اصلا بهش شیرخشک نده چون هیچ شیری مثل شیر مادر نیس من خودم کمکی میدم شیرخودم دیگه خیلی کمتر شده و بچم باهاش سیر نمیشه مجبورم کمکی بدم چون بچم همش گریه میکنه اگه بچه شما گریه نمیکنه ینی سیره شاید خودت احساس میکنی داره لاغر میشه ولی اگه حتی لاغرم میشه نترس فقط چیزایی مقوی بخور شیرت پرچرب و مقوی بشه بچه هم وزن میگیره

سلام مگه چند کیلو هست؟چه شیرخشکی گفته بدین؟
باید ی وعده از شیر رو اختصاص بدی ب شیر خشک ولی چون کوچولو هست نی نی و کمتر شیر میخوره سینه هات پر میشه و دردناک

من شبافقط میدم ۶۰ سی سی درطول روز شیرخودمومیدم شباقبل خوابش شیرخشک میدم وطول شب که بیدارمیشه