۸ پاسخ

فقط شير مادر و قطره بيني سديم كلرايد

نه فقط پزشک گلم بچست ماشین که نیست دکتر باید تشخیص بده😘

پزشک😝😝😝😝😝😂😂😂😂

عزیزم همیشه شکم نوزاد و پهلوهاشو باروغن زیتون چرب کن وبادستمال ببند برای پیشگیری ازرسیدن سرما ب شکمش عالیه.

ویتامین سی اخرایه شهریور بده تا زمستون مریض نشه

باید ببری دکترعزیزم آدم بزرگه بگی آویشن زنجبیل یا سرخود دیفن هیدرامین بخور.

بهتره با دکتر مشورت کنی، برای نوزاد هر کاری نمیشه کرد تو خونه

بهش گل بنفشه و عناب دم کن بده بخوره هم ارامبخش و خواب اوره و هم برای سرماخوردگی چند وقتشه اخه بچه تا ۶ماه مریض نمیشه