۴ پاسخ

عزیزدلم
سیرابی . گردو . ذرت . اسفناج . عناب . پرتقال . گلابی.بیسکوئیت کراکر.نان خشک میتونه تهوع رو کم کنه
معمولا اسیدفولیک باید مصرف کرد حتما برو دکتر احتمالا برای تهوع هم دارو تجویز میکنه

سلام.حتما بخور لازمه برا تشکیل سیتم عصبی جنین

سلام عزیزم، من ساقه طلایی هم میخوردم ج داد،اگر خیلی اذیت میشی به دکترت بگو بهت حتما قرص یا دارو برای حالت تهوعت میده
اسید فولیک و تا ماه ۵یا۶حتمااا باید بخوری
اسیدفولیک برای استخون بندی و رشد مغز جنینت خیلی لازمه.دکتر من با دوز۵داد ولی باید ببینی دکترت چه دوزی بهت میده
جزو قرصهای خیلی لازمه
تازه دکتر من قرص ا اس ا هم داد که خونم رقیق شه خون رسانی به جنین بهتر بشه

عشقم منم الان همینم استفراغ بیحال خابالو