۹ پاسخ

عزیزمممم،کوچولویی که تو شکم شماس هدیه خدا هستش پس بخاطرش خداروشکر کن و سعی کن شاد باشی تا کوچولوتم شاد و سلامت باشه😍😙

عزیزم نگران نباش ایشالا که خیره

سلام عزیزم نگران نباش طبیعیه، هورمونات بهم ریخته و کلا سه ماه اول معمولا دوران سخت بارداریه منم اینجوری بودم نگم که چقدر بهم سخت گذشت معده درد وحشتناک داشتم به حدی بیحال بودم که زورم میومد از جام پاشم اصلا حالم خوب نبود افسرده شده بودم انگار وصعیتمو دوس نداشتم اما معده دردمدکه خوب شد خودمم خوب شدم الان عاشق دخترمم میمیرم براش، بذار حرکتشو حس کنی بعد خودتو فداش میکنی وقتی یه چیزی خوشمزه میخوری با حرکتش ازت تشکر میکنه میخوای فداش بشی😊 و به این فکر کن خدا بهت معجزشو داده که به هرکسی نمیده، من یه عمو دارم که خدا بهشون بچه نداده من که برادرزادشم خدا بهم بچه داده، حالا که ما نی نی داریم بیا با تمام وجود دعا کنیم برا اونایی که ندارن انشاالله خدا به همه اونایی که آرزوی بچه رو دارن بچه بده🤲🤲🤲

بخاطر بارداریه این حالات.کم کم خوب میشی

چی بگم والا
کم کم که لگدای نینیت شروع شد حستم درست میشه
چیزی که الان تو شکمته ، حسرته خیلیاس😭
اینو مطمین باش
من خالم بچه دار میشد
همیشه میگفت ای کاش باردار میشدمو تو ۲ ماه سقط میشد ولی انقد نیش و زبون از اطرافیان نمیخوردم
خالم ۵۷ سالشه

سلام به این فکر کن ک خدا ی نی نی ناز بهت هدیه داده وتو شایسته این هستی ک ازش مواظبت کنی .به شیرینی لحظها فک کن آرومت میکنه

این حسا طبیعیه ،حس گنگی داری نمیدونی میتونی از پسش بر بیای یا ن مخصوصا اگه بچه اولت باشه ،اینا هم میگذره فکرشو نکن شکمت ک بزرگتر بشه و نی نی تکون خوردناش شروع بشه از این حالات در میای ،مادر ک بشی میفهمی ،مادر شدن بهترین و قشنگترین حس دنیاس

سلام منم دقيقا همينم اما هيچكي درك نميكنه همش غمگينم ميترسم ازينكه نتونم از پس محدوديتاش بربيام😔

اگه از قبل اینجوری بودین با مشاور مشورت کنید ،وگرنه اوندفه دکترم بهم گفت ممکنه افسردگی هم بگیری تو بارداری کاملن طبیعی