۵ پاسخ

سلام گلم کارای سنگین نکن استراحت کن نگران نباش برو دکتر

من یک هفته است اینطوریم اما دکترم هیچ چیزی گفت لازم نیست ،کی تموم میشه کسی اطلاع داره

سلام عزیزم۔بخاطر لانه گزینیه،ولی باید کامل استراحت داشته باشی ،اگر یبار دیگه دیدی حتما ب دکترت بگو،احتمالا باید شیاف بزاری

لکه بینی لانه گزینیه ، نگران نباش ولی به دکترت حتما بگو ، دارو بده خوب میشی

سلام گلم نگران نباش برو پیش دکترت حتما یا باهاش تماس بگیر احتمالا بهت شیاف بده خیلی ها اینجوری میشن و شیاف میزارن خوب میشن.