۸ پاسخ

من دورتادورش بالشت میذارم 4 تا دیگه توی بالشت ها گیر میکنه نمیتونه رو شکم بخوابه

سلام دختر منم همین طوره هرچی برمیگردونم هنو دمر میشه وقتی هم دمر میشه بیشتر میخوابه من ازچن نفر پرسیدم گفتن نه خطرنداره

کناراش یه چیزی بزارین نتونه دمر بخوابه

دکتز بهم گفت تایکسالگی دمر خوابیدن باعث قطع تنفس میشه بخاطر فشار به قفسه سینه ولی منم مشکل شما رو دارم و کلافه شدم

من یه مدت پسرم دمر میشد گذاشتم داخل گهواره تا جا نداشته باشه الان کنار خودم میزارمش ولی خیلی غلت میزنه

عزیزم من که نتونستم از سرش ببرم از همون روزی که یاد گرفت به شکم برگرده دیگه به پشت نخوابید هرچقدرم که درست میخوابوندمش باز برمیگشت ولی خب بزار خوابش که عمیق شد درست بخوابونش

پسر من ۴ ماهگی دمر میخوابید تا ۶ ماهگی مواظبش بودم ولی الان چندماه دمر میشه خودش دوباره میفته رو دست فقط مواظب باش جلوی صورتش کیپ نباشه

آره یکجا خوندم خطرناک ب ای بچه هاط زیر یکسال بهش میگن مرگ خاموش