۲ پاسخ

عزیزم بچه ها تو این سن خیلی معصومن وقتی بیقراری میکنن باهاش بازی کن شاید بغلتو میخواد بغلش کن دمنوش چرا میدی اینقد بازی کن باهاش تا خسته بشه بخوابه چون الان دیگه خواب بچه ها کمتر میشه بعدا حسرت این روزارو میخوری میگی کاش بچه بود باهاش بازی میکردم اون طفل
معصوم الان به تو نیاز داره عین یه عاشق و معشوق این عشق مادرانه رو از دریغ نکن از لحظه به لحظه اش استفاده کن همین که یه بار به چشای معصومش نگا کنی خستگیت درمیره

من ندادم ولی شنیدم بعد ۸ماه میشه چای بابونه برا ارامش داد به بچه.