۳ پاسخ

سلام عزیزم من تو آب یا شیرخودم حلش میکنم با قطره چکون بهش میدم می خوره می خوای امتحان کن

اب جوشیده و نبات بنداز بزار کنار نبات حل شد خنک شد بکش تو سرنگ دو سی سی مثلا گفته یک چهارم قرص اونم تیکه کن بنداز تو سرنگ یک دقیقه زمان بده قرص حل میشه تو اب و نبات بده بهش بخوره با عشق میخوره چون شیرین

سلام . دونه هاش حل که نمیشه . من میریزم نون قاشق یه کم از شیرم میریزم روش و میریزم تو دهنش و بلافاصله بهش شیر میدم که بخوره بره پایین .
چه مدت گفته بدید بهش ؟