۳ پاسخ

سلام .چون هنوز ۱۲ تا ماهیچه چشمها کامل نشدن تکاملشون تا ۱ سالگی هستش .۶ ماه اول شروع به سفت شدم ماهیچه می کنن از ۶ ماه به بعد شروع به تکاملشون می کنن .
دقت کنیین ، مردمک چشمشون خیلی بزرگه ، اگه به تیغه بینی نزدیک می شن مشکلی نیست ، ولی باید از ۶ ماهگی به بعد باید شروع به چکاپ چشم بچه ها بشه که جلوگیری از تنبلی چشم یا انحراف چشم بشه ،
پسر من ۱ هفته بیشتر هست که چشماشو به تیغه بینی نزدیک می کنه پیش ۱ جراح بردم هم قرنیه و هم چرخش چشمهاشو چک کرد گفت طبیعی ولی باز برای اطمینان خاطر می خوام ببرمش پیش دکتر عامری فوق تخصص انحراف و..... چشم نوزادان .هم چکاپ از ۶ ماه به بعد ،
ولی دکتر خودش پرفسور نوزادان و اطفال هست گفت این چرخشها تا ۱ سالگی کاملا طبیعی

ارههه طبیعیه عزیزم خوب میشن

اره طبیعیه نگران نباش