۵ پاسخ

عزیزم این غربالگری بیشتر برای جواب nt هست ..حتما الان برو چون بعد هفته ۱۸ جواب غیر قابل اعتماده .....ک از تسخیص جنسیت بچه خیلی خیلی مهمتره گلم

۱۸ هفته کامله عزیزم ولی تا هفته ۲۰ هم فرصت داری

بین ۱۸ تا ۲۰ میشه رفت

عزیزم من ۱۷هفته رفتم کامل نشون دادهمه چیزو شماهم الان بری همه چی مشخصه بعدخدای نکرده مشکلی باشه باید تاقبل هفته ۱۹بری سونو

سلام
دقیقش همین ۱۸ هفتس ولی تا ۲۲ هم میشه من خودم بیستو دو هفته رفتم