۷ پاسخ

عزیز دلم سعی کن بعد عمل زیاد غذای نمکی نخوری
هر روز دوش بگیر بعد هر حمام جای بخیه رو با سشوار خشک کن و چسب بخیه بزن
کار سنگین نکن
کمپوت اناناس زیاد بخور

سلام عزیزم
انشاالله به سلامتی زایمان کنی خب روزای اولش ک‌درد زیاده ولی سعی کن حتما حتما راه بری اروم ک ب جوش خوردن زخم خیلی کمک‌میکنه
روی بخیه هارم باید با شامپو بچه بشوری بعدش با سشوار خشک کنی لیف نکشی روش حواست باشه
هر روزم یا برو حمام یا با سرم‌شستشو محل بخیه رو بشور
اناناس و کاچی هم بعد زایمان کمک میکنه بخیه زود جوش بخوره
گن هم بعد زایمان میتونی استفاده کنی سریع

عزیزم چرا بهتون گفت سزارین
منم ازین میترسم مثل شما 😕🤔

از اول بریچ بوده ؟
چرا دکترت گفت؟

من دهانه رحمم بسته‌ی بسته است
هممهههه کار هم کردم انگار نه انگار😑
میترسم منم سزارین بشم

جای بخیتو بعد حموم خوب با سشوار خشک میکنی ..غذای مقوی گوشت ماهیچع کاچی اب میوه طبیعی..البته قرص آهن و ویتامین خوب هم دکترت میگه باید تا ۳ماه بعد زایمان بخوری نگران نباش زود سرپا میشی روزای اول یکم درد داشته باشی شیاف بهترین مسکن

چیشد ک‌ دکتر گفت سزارین باید بشی؟
خداکنه بمنم‌همینو بگه دعاکن توروقران