سلام
بعد از ظهر پاییزتون بخیر 🍂
خانومای عزیز لطفا کمکم کنید
من تکون های بچم و از هفته ۱۴ حس میکنم ..
و تا الان که هفته ۳۰ هستم و تکون هاش روالش اینجوری بوده : یه چند روز خیلی محکم و قوی تکون میخوره و باز کم میشه حرکاتش و تبدیل به حالت لغزش و اینور اونور رفتن میشه
الانم چند وقته اونقدر حرکت محکم نداشته خیلی نگرانم واقعا اعصابم داغون شده به شوهرمم نمیگم که حالم بده چون اونم باز نگران میشه
بنظرتون اینکه از تکون خوردن و حرکاتش کم میشه هی خطرناکه؟ ؟
خیلی خیلی ...نگرانم
من ساکن قمم اما خونمون کمی تا قم فاصله داره و سخته که بخوام برم دکتر و باید حداقل تا دوشنبه صبر کنم
میدونم بعضی روزا خستن بعضی روزا تنبلن ولی واقعا دیگ دارم کلافه میشم
قبلا انقدر صبح لگد میزد و تکون میخورد بیدار میشدم اما الان چند وقته هی خودم بیدارم میشم و اونم تکون نمیخوره تا اینکه خوردم شکمم دست کنم و این ور اونور کنم تا بالاخره تکون بخوره
نا گفته نماند که تکون میخوره اما خیلی محکم نه و گاهی هم لگد میزنه اما اونقدر قوی نیس فک میکنم
خیلی دارم اذیت میشم خیلی نگرانم

۴ پاسخ

حالا کجاشو دیدی از هفته35که خون به جیگرت میکنه میخوای همینجور اعصابتو خورد کنی، این چیزایی که گفتی طبیعیه،بچه هی بزرگ میشه وجاش تنگ هفته های اخر که باید دست بزاری تا بفهمی تکون میخوره وبیشترم میخوابه

عزیزم طبیعیه اصلا نگرانی نداره
بچه بزرگ تر شده و جاش تنگ شده و حرکات کمتری داره اگه کلا حرکت نداشت باید نگران میشدی
در ضمن یه چیزه شیرین بخور و به پهلوی چپ دراز بکش با آرامش بعد از نیم ساعت حرکتش خوب میشه و تا میتونی استراحت داشته باش
مایعات شیرین و خنک بخور

یه خانومه میگم از ۲۷ تا ۳۰ اوج حرکتشه ۳۰ ک میشه کم میشه

فک کنم تو هفته ما اینطوره منم خوب لگد میزدا از دیروز خیلی کم و اروم میزنه اگ بزنه