۹ پاسخ

نه طبیعیه،اگه شیر خودت رامیخوره بزار کامل یک سینه راتخلیه کنه بعد سینه دیگه،چون فقط قسمت آبکیه شیر را میخوره ولی اگر شیرخشک میخوره بخاطر آهن بالای شیرخشک است

سلام رنگ پی پی سبز و زرد طبیعین و دلیل سبز بودنش هم بخاطر صفرا هستش. رنگ پی پی سفید و قهوه ای تیره و سیاه خطرناکن

گوشاش درد میکنه احتمالا

سرمای پهلوها.

سلام گوشاش درد میکنه

از علائم سرماخوردگیه

اگر اهن میخوره مال اون هست اگر اهن نمیخوره سردی شده اگر شیر خودت و میخوره چیزای سرد نخور هرچند رنگ مدفوع نگران کننده یستفقط نباید شل یا سفت باشه

سلام رنگ سبز مهم نیست بخاطر تغذیه مادره طبیعیه

اگه شیر خشک حاوی اهن میدی علت از اونه در غیر اینصورت سرماخوردگی