۱۲ پاسخ

به من بهداشت میده

بهداشت اینجا میگه ما نداریم از بیرون بگیرید

سلام بله عزیزم از بهداشت تهیه میکنم .اگه هم تموم شد از داروخانه تهیه میکنم .ویتامین آ د رو باید تا شش ماهگی داد بعد از اون باید قطره آهن به نوزاد داده بشه

سلام گلم من آد رو از بهداشت گرفتم ولی مولتی خارجی میدم، آد رو باید تا پایان۶ماهگی بدین

آره از بهداشت تا شش ماهگی باید بدیم.

خودمون میخریم بهداشتا مثلا بودجه ندارن.اره تا شیش

من هم از بهداشت میگیرم هم از داروخونه میخرم و تا ٦ماهگی باید بدیم بهشون

خودم میخرم. بله تا شش ماهگی بهتره اد بخورن

اگه بهداشت میبری اونجا رایگان از بیرون هم میتونی بخری من دیگه نمیدم مولتی میدم

من از بهداشت میگیرم.نمیدونم تا کی باید داد

بهداشت ماهی یدونه به من میده بقیه ماه رو از بیرون میخرم،نه عزیزم از سه روزگی تا ۲سالگی باید داد

بهداشت میده روزی یه قطره چکان میدم