۱۲ پاسخ

سلام عزیزم، سونوگرافی NT جنسیت دقیق نیست گلم, انشالله هفته 18 تا 21 هفته جنسیت رو میگه

تو۱۸هفته عزیزم انومالی مشخص میشه

دکتر خودم تو هر دوتا بارداریم خودش سنو کرد تو هفته چهارده پونزده جنسیتو دقیق گفت

از ۱۸ هفته مشخص میشه گلم ان تی احتمال نداد؟

هفته هجدهم با قطعیت مشخصه

هفته ۱۸جنسیت معلوم میشه

عزیزم از هفته 16 جنسیت با سنوگرافی معلومه ولی باید صبر کنی تا هفته 18 سنو انومالی

انومالی عزیزم دقیق تشخیص دادع میشه و مورد اعتماد تو هغته های۱۸تا۲۰

عزیزدلم
از هفته۱۸تا۲۰ مشخص میشه

از ۱۸ هفته به بعد من خودم تو ۱۸ هفته و دو روز گفتن

من ۱۱ هفته و ۳ روز بودم مشخص شد به جدید بودن دستگاه ربط داره خیلی جاها دستگاه ها مال ۳۰ سال پیش هستش.

تو سونو انومالی ۱۸ هفتگیی