۷ پاسخ

سلام من هنوز همین مشکل رو دارم.
می‌خوابه بیدار نمیشه.شیرم هم میخوره خوابش می‌بره.چون زیر سینم خوابش می‌بره ۲ساعت طول می‌کشه تا شیر بخوره.
دکتر گفت بیدارش نکن مگر ۶ساعت بیدار نشه،اما بازم منم طاقت نمیارم بیدارش میکنم.

بیشتر از ۴ساعت خوابید بیدارش کن
اگه کمتر از ۴ساعت بود لازم نیس
همون خواب هم برا رشدش خوبه
بزار بخوابه بچه گناه داره
میگن هر ۲ساعت
ولی من دخترم از اولش ۳.۴ساعت میخوابید
دکترم هم گفت ۴.۵ساعت بیشتر خوابید بیدارش کن

وای خوشبحالت.ماهم ک کلا خواب نداریم ک بچه کلا بیداره بزور باید بخوابونیم😩😩

سلام گلم اشگالی نداره بعضی از بچه ها خوابشون سنگین به زور بیدارمیشن خوش خوابن وقتی خودش گرسنه بشه بیداری میشه

توی این سن اهوم طبیعیه ، یکم که بزرگتر شد دعا دعا میکنی کاشکی یکم بخوابه🥴

دختر منم امروز اینطوری بود بعد سه ساعت با بدبختی بهش شیر دادم اونم‌توی خواب الان دوباره خوابیده

طبیعیه
منم تو خواب شیر میدم
لازم نیست بیدارش کنی