۵ پاسخ

فک کنن تکون بخوره کافیه چون بچه رشد کرده جاش تنگه

منم حرکتاش آرومتر و کمتر شده . هر موقع میخام پاشم لباس بپوشم برم بیمارستان شروع میکنه تکون خوردن . اسکلمون کرده رسما 🤣🤣🤣🤣

نگران نباش عزیزم منم بچه ام بعضی از روزها همینجوری هست دوروز پیش خیلی نگرانش شده بودم رفتم نوار قلبش و گرفتم عالی بود

یه اب میوه بخور راه برو اگ از تکوناش راضی نبودی برو بیمازستان نوار قلب بگیر منم دوهفته پیش اینجور شدم نوار قلب گرفتم بچم خداروشکر خوب بود ولی من دهانه رحمم ی سانت باز شده بود انقباض داشتم ولی متوجه دردام نمیشدم واسه همین تکوناشو نمیفهمیدم

کافیه فقط یه چیز شیرین بخور تکون میخوره
منم جمعه این طور بودم