۶ پاسخ

سلام عزیزم منم کهنه میزارم با پوشک گره ای شبا مای بی بی میبدنم راضی هستم فقط مراقب باش نسوزه

اره با این وضعیت قیمت پوشاک من یه نوزاد دارم یه دختر یکسال وشش ماهه از شورت گره ای و کهنه استفاده میکنم فقط شبا مای بی بی میزنم

سلام آره مندخترم 2هفته میکردتوهمون چله ی تاحالااستفاده میکنم فقط شب مای ببیبی میکنم که راحت تاصبح بخوابه به صرفه ترتندتندهم عوضش میکنی

دختر من پاش قرمز میشه استفاده نکردم.

من اصلا پوشک استفاده نمیکنم مگه برم مهمونی فقط کهنه با شورت گره ای

سلام عزیزم من کردم