۶ پاسخ

اره سرلاک ها هم ماه به ماه تغییر میکنن من به پسرم یه ذره خرما دادم واسه فرداش دستاش جوش قرمز زد شش ونیم ماهه

حساسیت بچها به نوع قند و ویتامین در مواد غذایی هست.
این محصولات هم فاقد قند گلوکز هستن و تاثیر منفیش کمتره.
ولی خب بهتره که بچها نخورن تا بعد از سن معین مواد خوراکی مفید مصرف کنن نه چیزی که سرشار از مواد نگهدارنده و غیر مغذی هست

عزیزم سرلاک از هفت ماهگی باید بدید. اولم گندم وشیرش مناسبه. بعد میوه ایش
دکتر که به من اینطور گفت

با توجه به سن بچه،سرلاک مخصوص همون ماه وجود داره

ن اونم باید رعایت شه عزیزم. و قوطیاش نوشته از چ زمانی باید داده شه

من داروخانه اول سرلاک ارد برنج داد که با اب جوش سرد شده درست میکنم