۶ پاسخ

منم همینم تازه کولیک بهش اضاف کن😭😭

بله منم همین کارهاروانجام میدم فقط میگه بده بخورم.والاخسته شدم منم 😪

اره دیگه قانونش همینه به این زودی خسه شدی

موقعه ای ک خابه ن اروغ بگیر ن پوشک عوض کن بجه تو خاب خیلی ادرار نمیکنه برا اروغم رو دست بخابونش

نه من اروغ نمیگیرم دیگه یه ورمیخوابونمش تاصبحم میخوابه همونجوری .مگه اینکه گرسنه بشه که بیدارشه

من شبا اروغ نمی گیرم چون خواب از سرش می پره. قبلا عوضش می کردم الان دیگه نمی کنم مگر اینکه پی پی کنه که معمولا شبها پی پی نمی کنن بچه ها. چون رفلاکس داره بعد از شیر نیم ساعت تو بغلم با زاویه نگهش می دارم، خوابشم عمیق می شه.