۹ پاسخ

ببرش آتلیه بارعایت اصول بهداشتی عکسای خوشگل بگیر ویه جشن ۳نفره بگیرید همین ک براش یه یادگاری بمونه کافیه واقعاام شرایط کرونا خیلی سخت شده

ماکه نمیگیریم ، مادرمم بخاطر اینکه من نگیرم از الان اعلام کرده نمیام 😶😐

سلام
تولد سه نفره
خودتو همسرتو پسرت😊

به جای هزینه جشن ببرش آتلیه عکسای قشنگ بگیرین باهم

من پسرمو بردم آتلیه تولد نگرفتم اما مامانم اینا براش تولد گرفتن ، بهترین کار اینه ک نگیری خدایی نکرده یکی ناقل باشه همتون مبتلا میشین و باعث و بانی میگن تو بودی حالا بیا عذاب وجدان درست کن

من تولد پسرم شهریور بود نگرفتم ولی خانواده شوهرم خودشون اومدن

سلام بسلامتی ان شا..۱۲۰سالگیش
جشن خوبه مخصوصاسال اول ولی عزیزم سلامتی وخوشحال وشادبودن بنظرم بالاترازهرچیزیه
من خودم براش نگرفتم فقط یه کیک بودوخودمون
اخه بخای جمع کنی خدای نکرد خدای نکرده اگه یکی بگیره عذابش بیشتراز خوشحالش یرات .
بعدم یکی از خانمای اینجامیگفت تولدگرفتم واازروزبعدش هممون گرفتیم حتی بچه اش.
تصمیم باخودته بازببین چقدراین جشن میارزه
ازطرفیم همه میگن باکه سالمیم نگرفتیم درصورتیکه خیلی گرفتن وناقلن ولی نمیدونن

منم در حد شش نفری گرفتم با فاصله و پنجره باز

فقط خانواده خودتون ومادرتون و شوهرتون باشید خب