۵ پاسخ

تو این سن قنداق کردن عالیه البته قبلش بدنش با روغن بچه ماساژ بده

من بردم گفت کولیک داره قطره داد ولی قطره به دخترم نمیسازه بهش نمیدم بیشتر بیداره😒😒

سلام عزیزم من این کار رو مادربزرگم بهم گفت به قول معروف فوت آخر شب قبل از اینکه ببریش حمام یه لیوان آب بزار بمونه بعد فرداش ک خواستی ببری حموم اون آب رو قاطی لگن کن و بعد حمامش کن دیگه شبا میخوابع

منم همچنان درحال خوابوندن ماهورم ننیخوابه🥴🥴🥴

مشکل منم هست
توروخدا راهی هست بمنم بگید