۱۴ پاسخ

فقط قطره بیلی ناستر 😊عاااللییییه

عناب خیس کن خودت ابشو بخور و عرق خنکی بخور
به بچت نمیخاد چیزی بدی فقط شیرتو بده من تا ۷ ۸ روزگی دخترم بهش در روز عرق خنکی یکم میدادم اما دکتر گفت نیاز نیس به نوزاد بدی خودت بخور

عزیزم زدی یه ذره دوزه نداره اگه دکتر نبردی حتما ببر چون درصد زردی رو دکتر با آزمایش میگه و دارو میده و اگر هم بردی همون کاری که گفته بکن چون زردی خیلی بده🥰

پیاز سفید گذاشتم بالا سرش منم کاسنی میخوزدم برطرف شد

عزیزم من عرق کاسنی دادم با شیر خشت قاطی کردم هردوساعت بهش دادم

سلام
عزیزم زردی هیچ ارتباطی به تغذیه نداره
اگر زردیش بالاس ببریدش دکتر حتما اما اگه کمه خودش رفع میشه

قطره بیلی ناسترعالیه

اگه زردیش از ۱۰ به پایین باشه اشکالی نداره خود به خود رفع میشه..ولی اگه زیاده حتما ببرش دکتر خوب...
من سر این زردی دکتر بیشعور الکی بستری میکرد بچمو..یه دکتر خوب بردم بعدش خیلی زود رفع شد.

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک .ترنجبین هم خودت بخور هم چن قطره ب بچه بده

اولا که ببرش دکتر .دوم که تغذیه خودتم تاثیر ی بر زردی بچه نداره .منم پسر ززدیش بالا بود جوری که سه روز بستری بود .تا چهل روزگی دائم آزمایش خون ازش میگرفتند که بعد فهمیدند زردی بچه از شیر خودمه .که به گفته دکتر سه روز فقط بهش شیر خشک دادم که دیدیم زردش برطرف شد ولی به محض خوردم شیر خودم زردیش فورا میرفت بالا .که متاسفانه بچم دیگه سینه ما نگرفت و شیر خشکی شد .اگه خواستی شیر خشک امتحان کنی آپتامیل۱ بگیر براش

سلام عزیزم من به دخترم شیر خشت و ترنجبین دادم زردیشو آورد پایین که وقتی دکتر رفتم گف خوبه

زردی دختر من۱۳بود هر روز ۵قطره میدادم بهش خودمم انار .عرق کاسنی.دمنوش ترنجبین .شیر خشت میخوردم زردی دخترم اومدرو۷ دکتر بردم گفت رفع شده

عزبزم دکتر ببر دختر منم زردیش کم بود دکتر یه قطره داد زود خوب شد

عزیزم شیر خشت و ترنجبین بهش بده