۴ پاسخ

پسر من همینجوری شده ۴روز پی پی نکرده فقط باد شکم داشت دیگه اخرش پی پی کرد ا

سلام به نظرم اول دکتر ببرش.
ولی درکل بچه هاروندپی پی کردنشون باهم فرق داره یه بچه ای بعدهروعده شیر پی پی میکنه یکی یکروز درمیون یکی هفته ای یکی دوبار.شمااول ببین کوچولوت تاالان چطور پی پی میکرده اگه غیر طبیعی بودازدکتر مشورت بگیر.اگه میخوای به گفته ی دیگران عمل کنی که هرکسی تجربه ای متفاوت داشته.من به لچه ام طبقنظر دکترقبل هر وعده شیر قطره
کولیک از میدم که عالیه ونفخ بچه رومیگیره وبچه راحت پی پی میکنه چون اکثریت بچه هابه خوبیآروع نمیزنن.یااینکه بچه شیر کافی نخورده
به هر حول حالت بچه هاباهم فرق میکنه

شاید یبوست داره

پسر منم دقیقا اینجوری شده خیلی نگرانم😔