۵ پاسخ

البته هر روز این کار رو نکن چون احتمال داره عادت کنه و بدون این کار باز سخت پی پی کنه.

عزیزم تا یک هفته ک مشکلی نداره ولی اگه میخوای خیلیت راحت شه و حتما پی پی کنه ی گوش پاک کن رو وازلین بزن و خیلی اروم و چرخشی داخل مقعدش کن و پاهاشو بالا به طرف شکمش بگیر البته حوصله کن حتما گوش پاک کن خیلی چرب باشه و اروم این کار رو انجام بده چند بار این کار رو بکن حتما پی پی میکنه اینو دکتر هم گفت و هم تو بیمارستان برای یک نوزاد انجام داد

تا یک هفته طبیعی اشکال نداره شکمش و با روغن زیتون درجهت عقربه ساعت ماساژ بده و بهش غرق نعنا با نبات آب ولرم بده خیلی خوبه

چند قاشق آب جوشیده ولرم بهش بده

ترنجبین دم کن صاف کن بهش بده