۷ پاسخ

بزار خودش سیر بشه ممکنه یه مادر شیرش زیاد باشه بچه زود سیر بشه ممکنه یکی شیرش کمتر باشه ۲۰دقیقه هم بده سیرنشه

به منم همینو گفتن ولی رفتم دکتر گفت هر چقد خواست بزار بخوره حتی اگه یه رب بعد از اخرین شیردهی بازم خواس بهش بده

وا کی گفته پونزده دیقه چ حرفا میزنن
من هر چقد ک پسرم بخوره وقتی سیر بشه خودش سینه رو ول میکنه و دیگه نمیگیره
حتی شده نیم ساعت چون استراحت میکنه بینش دایم ک مک نمیزنه

عزیزم هر نی نی یجور میخوره ولی همون ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافیه اگه سیر نشده باشه گریه میکنه دختر من ماه اول فقط ۱۰ دقیقه میخورد سیر می شود

من همچین چیزی نشنیدم. بزار تا هروقت خودش خسته شد بخوره

والا من هروقت بخاد میدم تا خودشم سیر نشده ول نمیکنم سیر بشه بازی میکنه با سینم ب ماما یا کسی گوش نده عزیز بچه ربات نیست ک هروقت گشنش بشه وظیفمونه بدیم

من که هروقت بخواد بهش میدم بعضی وقتا نمیخوره بادگلوش رو میگیرم دوباره بهش میدم می خوره