۸ پاسخ

قطره کولیف عالی بودمن واسه دخترم دادم واینکه نفخ غذاهاتوازاین به بعدبگیرعرق نعنادوقطره بریزتواب جوشیده بخوره

زيره سبز دم كن با نبات سه قاشق غداخوري بده بخوره
يا هل دم كن بده بخوره
عرق نعنا با نبات هم خوبه
من همه اينارو واسه بچه سه روزم دادم
واقعا نتيجه داد

قطرع بی بی کر بهش بده هر ۸ساعت۵قطره دکتر واسه پسرم نوشت خیلی خوبه

امروز دکتر به من گفت ۲ قطره نعناع وقتی دلدرد داشت بدین
مشکل الان من اینه دخترم پریروز زیاد مدفوع کرده اونم چون گلیسیرین زدیم بهش دیروز مدفوع نکرده البته تا امروز صبح تو دستگاه برای زردیش بوده،این اتفاق برای کسی هم افتاده تا الان؟

کولیکز دادم من بهش
پهلوهاشم گرم نگه داشتم

یا گری میکسچر بده .دایمتیکون.دکتر واسه پسر من اینو نوشت

کندر دم کن بده عالیه من دخترم دل درد داشت وحشتناک کندر دادم زود تاخورد آروم شد خوابید

به منم بگید چکار کنم